CSGO Ranks

21. lokakuun 2022

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, Pohjois-Amerikassa oli erittäin paljon pelaajia hopea-riveissä. Tämä johtui useista syistä, mutta tärkein niistä oli se, että peliä oli yksinkertaisesti liian paljon pelaamassa. Tämä vaikeutti pelaajien edetä riveissä, koska he kohtasivat jatkuvasti heitä paljon parempia pelaajia.

Uuden päivityksen myötä kaikkien Pohjois-Amerikan pelaajien rivit nollataan. Tämä tarkoittaa, että kaikki aloittavat tyhjästä ja joutuvat palaamaan cs-riveihin.

Tämä on hyvä asia, koska sen avulla pelaajat kohtaavat tasaisemmin toisiaan vastaan. Se tarkoittaa myös sitä, että alemmissa riveissä ei ole niin paljon ihmisiä.

Viimeaikainen CS:GO ranks uudelleenkalibrointi on ollut kuuma aihe yhteisön keskuudessa.

Jotkut pelaajat juhlivat uusia muutoksia, kun taas toiset ihmettelevät, miksi Valve tunsi tarpeen tehdä niin raju muutos.

Kun tarkastellaan kunkin alueen matchmaking-sijoitusjakaumia, on selvää, että on ollut valitettavaa suuntauksia, jotka ovat vahingoittaneet pelikokemusta. Pohjois-Amerikka on hyvä esimerkki, kuten Leetify huomauttaa tviiteissä, joissa on ilmeistä, että monet pelaajat tällä alueella ovat olleet jumissa Silver 2:ssa aivan liian kauan.

Uuden uudelleenkalibroinnin myötä tämänkaltaiset ongelmat toivotaan ratkeavan ja että kaikilla on nautittavampi pelikokemus.

C-arvot määräytyvät useiden tekijöiden perusteella:

Sisältää voittoprosentin, tappo/kuolemasuhteen ja osumaprosentin. C-arvoja käytetään yhdistämään samantasoisia pelaajia online-otteluissa. C-arvoja on yhteensä 18, Silver 1:stä Global Eliteen.

Pelaajat, jotka sijoittuvat cs:ssä, käyvät läpi useita eri vaiheita hopeasta Master Guardianiin. Ensimmäinen vaihe on Silver, jossa pelaajilla on erittäin alhainen taitotaso. Seuraava vaihe on Gold Nova, jossa pelaajat alkavat kehittää joitain perustaitoja. Sen jälkeen on Master Guardian, jossa pelaajien katsotaan olevan hyviä pelissä. Lopuksi on Global Elite -sijoitus, jonka saavuttavat vain maailman parhaat pelaajat